Meld deg på: Grunnkurs HMS 28. og 29. mars

Hjemmelegene BHT hjelper dere med alt innen HMS og arbeidsmiljø. Våre kompetente medarbeidere er opptatt av å løse deres behov på en effektiv og verdiskapende måte.

Vi setter oss godt inn i deres virksomhet, utfordringer og mål.

  • Gode løsninger tilpasset deres behov
  • Høy kvalitet og bred faglig kompetanse til fornuftige priser
  • Leverer der det trengs, når det trengs
  • Moderne løsninger som gir lite administrasjon

Kom i gang – få et uforpliktende tilbud

Lab maskin__OYN6135_2048

Hva kan vi bistå med?

Hjemmelegene-26

Sykefravær

Høyt sykefravær på arbeidsplassen medfører ikke bare store kostnader, men har også negative konsekvenser på arbeidsmiljøet og enkeltpersoner. Vi hjelper deg med å redusere sykefraværet eller holde det på et lavt nivå. 

Les mer her →

iPad Samira__OYN6081_A

Systematisk HMS-arbeid

Arbeid med helse, miljø og sikkerhet krever gode rutiner og internkontroll, og kravene er ekstra strenge for bedrifter i risikoutsatte bransjer. Vi bistår dere med å få verdi ut av HMS-arbeidet, samt tilfredsstille lovverket.

Les mer her →

Helsekontroll Kjetil__OYN5815_A

Arbeidshelse

Vi ser på sammenhengen mellom arbeid og helse på deres arbeidsplass, og bidrar til å fremme god helse og forebygge arbeidsrelaterte sykdommer og skader. Eksempel på tjeneste er helsekontroller.

Les mer her →

Watercooler 3pers__OYN5609_2048

Ledelse og arbeidsmiljø

Hvordan vi har det på jobb påvirkes ikke bare av fysiske faktorer som arbeidsstilling og utstyr, men også av psykososiale forhold som arbeidsmiljø, organisering og ledelse. Godt arbeidsmiljø medfører god kvalitet og produktivitet, og redusert sykefravær.

Les mer her →

Foredrag__OYN5463_A

Kurs og opplæring

Øk kompetansen i deres organisasjon innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Kursene gjennomføres på arbeidsplassen eller digitalt, og kan tilpasses deres behov.

Les mer her →

Cropped_Hilsing Samira__OYN5998_A

Bedriftshelsetjeneste grunnpakke

For deg som opererer i en bransje der tilknytning til en bedriftshelsetjeneste er påbudt. Vi hjelper deg å oppfylle alle lovkrav til en fornuftig pris.

Les mer her →

Les mer om våre andre helsetjenester for bedrifter her