Morgendagens legeplattform

Åpne timeboken din når det passer deg, og la pasienter i ditt område bestille hjemmebesøk. Med hjemmelegene styrer du selv når du jobber, og har godt med tid og teknisk støtte, slik at du ha gode møter med hver pasient. Hjemmelegenes plattform gjør deg i stand til å jobbe digitalt og mobilt, og er i stadig utvikling for å gjøre hverdagen bedre for lege og pasient.

Lege med legekoffert står med ryggen til kamera og ringer på hjemme hos en familie / hos pasienten som venter på legen
Bilde av legenes plattform som brukes for administrasjon og støtte for legene ved hjemmebesøk

Få mest mulig ut av arbeidstiden din

Vi prioriterer deg som lege, og utvikler tjenester for å skape en enklere hverdag. Slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Med avansert teknologi reduserer vi administrasjonen for deg som lege. Vi jobber hele tiden tett sammen med våre leger, for å forstå deres behov og tilpasse teknologien deretter. Vi kaller det verdens beste legekontor, på hjul.

Styr din egen tid og inntjening

Du kan være hjemmelege akkurat når det passer deg og din kalender – uansett hyppighet, dag eller tid på døgnet. På smarttelefonen har du full kontroll, og kan enkelt styre din egen tilgjengelighet. Det er opp til deg når og hvor ofte du vil dra på hjemmebesøk. Timeboken er din. Det samme er fritiden.

Skap rom for å utøve legekunsten

Å møte mennesker i sine vante omgivelser gir en helt egen ro og kvalitet i konsultasjonene. Som hjemmelege møter du pasienten i trygge rammer, og får et helhetlig bildet av hele pasienten, i sitt nærmiljø. Med god tid til hver pasient, kan du ha fullt fokus på å praktisere faget. Slik skaper du rom for å utøve legekunsten.

Bilde av en lege på farten, med animert tre og klokke synlig

Styr din egen hverdag

Du kan være hjemmelege akkurat når det passer deg, og det er opp til deg hvor ofte du vil ha konsultasjoner. Det gir frihet.

Mindre administrasjon

Du styrer enkelt din tilgjengelighet, og har full oversikt når du er på veien til neste pasient. Du er i førersetet.

Sikkerhet i ryggen

Som hjemmelege har du alltid et support-team med teknisk assistanse og kvalifisterte leger, klare til å hjelpe deg når du trenger støtte.

Stolte hjemmeleger

Hjemmelegene er svært erfarne, og er de samme legene du treffer på fastlegekontorer, sykehus og legevakt. Her finnes allmennleger, kirurger, kreftleger og indremedisinere, og alle har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid. De er nøye utvalgt blant mange søkere, på bakgrunn av både medisinske ferdigheter og sosiale evner. Her er noen av dem.

Kom i gang med å styre din egen hverdag og inntjening

For å praktisere som Hjemmelege må du ha god klinisk erfaring, gode sosiale ferdigheter, og inneha norsk autorisasjon. Skriv gjerne noen ord om din personlige motivasjon for å bli hjemmelege. Vi snakkes!