Morgendagens legeplattform

Åpne timeboken din når det passer deg, og la pasienter i ditt område bestille konsultasjoner.

Få mest mulig ut av arbeidstiden din

Vi prioriterer deg som lege, og utvikler tjenester for å skape en enklere hverdag. Med avansert teknologi reduserer vi administrasjonen for deg som lege. Slik kan du bruke tiden din på viktigere ting.

Styr din egen tid og inntjening

Du kan være hjemmelege akkurat når det passer deg og din kalender – uansett hyppighet, dag eller tid på døgnet. Det er opp til deg når og hvor ofte du vil ha konsultasjoner. Timeboken er din. Det samme er fritiden.

Skap rom for å utøve legekunsten

Å møte mennesker i sine vante omgivelser gir ro og kvalitet i konsultasjonene. Som hjemmelege møter du pasienten i trygge rammer der du kan ha fullt fokus på å praktisere faget. Slik skaper du rom for å utøve legekunsten.

Styr din egen hverdag

Du kan være hjemmelege akkurat når det passer deg, og det er opp til deg hvor ofte du vil ha konsultasjoner. Det gir frihet.

Mindre administrasjon

Fordi du selv kan styre timeboken din, får du også mer fleksibilitet i hverdagen. Slik at du kan prioritere kalenderen slik du selv vil.

Sikkerhet i ryggen

Som hjemmelege har du alltid et support-team med teknisk assistanse og kvalifisterte leger, klare til å hjelpe deg når du trenger støtte.

Stolte hjemmeleger

Hjemmelegene er svært erfarne, og er de samme legene du treffer på fastlegekontorer, sykehus og legevakt. Her finnes allmennleger, kirurger, kreftleger og indremedisinere, og alle har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid. Her er noen av dem.

Kom i gang med å styre din egen hverdag og inntjening

For å praktisere som Hjemmelege må du ha god klinisk erfaring og inneha norsk autorisasjon. Skriv gjerne noen ord om din personlige motivasjon for å bli hjemmelege.