En god lege i nærheten

Hjemmelegene ønsker å være der pasientene bor, og om du er sjuk så altså der du bor. Om det er rett ved et trikkestopp i Oslo sentrum eller på Oppegård så ønsker vi å være i nærheten.

Legekontoret på hjul illustreres ved bilde av en lege i bilen, som mottar bestilling til et legebesøk hjemme
Legen tar imot bestillinger for legetime på mobil

Det er mange som lurer på hvordan vi dekker ulike områder og hva det er avhengig av. Tilgjengeligheten er styrt av om legene som er i området du er i, har satt opp ledige timer.

Når du søker på ditt postnummer vil vi matche ditt søk med tilgjengelige timer, andre bestillinger, kjøreavstander og geografi for å finne beste alternativ. Det er nok ingen som sitter på et kontor og jobber som matchmakere. Istedenfor benyttes smart teknologi for å regne ut hvilken lege som passer best for akkurat ditt ønske. Enten du søker på postnummeret hjemme fra Bærum, eller på postnummeret fra hytta i Tønsberg så prøver vi å finne beste løsning.

Når legen som er best match for øyeblikket mottar en bestilling skjer det ofte tilpasninger som ikke en datamaskin kan gjøre for oss. Legen er kanskje ledig tidligere enn ventet, eller på vei til Asker akkurat nå og ønsker å besøke deg på veien om det passer. Det er ikke sjeldent at en «Hjemmelege» tilpasser besøket ytterligere ved å ringe direkte til pasienten når timen er booket, for å avtale nærmere.

I tillegg til Oslo og områdene rundt dekker vi blant annet Tromsø, Tønsberg, Lillestrøm og Lørenskog. Test gjerne ditt postnummer for å se om vi er i nærheten av deg.

Om du skulle være så uheldig å bli sjuk, så håper vi at vi er i området – og at vi sees hjemme hos deg.