Komplett coronatest kr 1290,-

Velg denne tjenesten dersom du har behov for en covid-19 test (PCR-test og/eller hurtigtest). 

Trenger du en PCR-test, eller en reiseattest basert på hurtig- eller PCR-test er dette det riktige valget. Les mer om hvordan vi hjelper deg med reiseattest her. 

Med hurtigtest får du svar på timen. For PCR-test kommer svar som regel på 1-2 virkedager i Oslo, og 2-4 virkedager ellers i landet. Les mer om svartid i ditt område og for karantenehotell i Bergen lengre ned på siden. All testing utføres i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Ved ønske utfører vi både PCR- test og hurtigtest uten ekstra kostnad.

Hurtigtesten vi tilbyr heter Abbott Panbio Rapid antigen test.

Slik fungerer det

1. Bestill en time

Søk på ditt postnummer og velg en passende time. Fyll ut bestillingen, og beskriv kort hva du ønsker hjelp med.

2. Vi ringer deg

Innen din time begynner vil vi ringe deg for å forstå mer om dine behov, og hvilken test som er passende for deg.

3. Testen tas hjemme

Vi tar prøven hjemme hos deg, og hjelper med prøvesvar og veien videre.

Bestill hjemmetest nå

Søk på ditt postnummer for å se ledige timer:

Ofte stilte spørsmål

  • Coronasertifikatet finner du på helsenorge.no.
  • PCR-test: Prøvesvarene blir tilgjengelig på furstpasient.no og  helsenorge.no. Foreldre til barn under 13 år kan se svarene på furstpasient.no, og denne samme grensen på helsenorge.no er 16 år. Alle med BankID kan logge inn og se sine svar. I de tilfeller svaret ikke er tilgjengelig på disse nettsidene, må legen ringe.
  • Hurtigtest: Prøvesvaret blir formidlet direkte av vårt helsepersonell.
 
Svartid varierer for type test som blir tatt. For hurtigtest (som bl.a. brukes til coronasertifikat) får du svaret på timen. For PCR-test i Oslo kommer svaret som regel på 1-3 dager:
  • Test utført kl 07-13 man-tors: Svar klart som regel dagen etter. Ved stor trafikk kan det ta ytterligere en dag.
  • Test utført kl 14-24 man-tors: Svar klart tidligst kvelden dagen etter, men tar ofte ytterligere en dag.
  • Test utført fredag: Svar klart som regel på lørdag. Ved stor trafikk kan det drøye til mandag.
  • Test utført lør-søn: Svar kan forventes innen tirsdag kveld.
NB: I andre områder enn Oslo må det forventes 2-4 virkedager (man-lør) før svar er klart. Svartiden for testing på karantenehotell i Bergen er som regel klart i løpet av neste virkedag.

Det finnes tre typer tester, fordi de brukes til ulike ting.

Hurtigtest og PCR-test forteller om man har pågående infeksjon, og tas med en slags q-tip i nese og munn. Hurtigtesten er helt ny, og går raskere enn PCR-testen. Samtidig er hurtigtesten såpass ny at vi velger å kun tilby hurtigtesten i kombinasjon med PCR-testen. Hurtigtesten vi tilbyr heter Abbott Panbio Rapid antigen test.

Den tredje testen, er en antistofftest som sjekker om man har antistoffer i blodet (IgG og IgM) og tas med et prikk i fingeren. Den kan tas tidligst 14 dager etter symptomdebut, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede. Vi bruker Acro Biotech sin hurtigtest i tråd med FHIs anbefaling.

Coronasertifikat er gratis. Videre er utgangsprisen for én pasient er kr 1290,- med mulighet for en ytterligere pasient til kr 900,-. Dersom dere er flere pasienter i samme husstand kan dere bestille flere tider etter hverandre. Prisene blir da:
  • 2 pasienter i samme husstand - 2190kr (velg dobbeltime / to pasienter ved bestilling)
  • 3 pasienter i samme husstand - 3480kr (bestill to tider etter hverandre, og velg dobbeltime / to pasienter ved bestilling av den ene)
  • 4 pasienter i samme husstand - 4380kr (bestill to tider etter hverandre, og velg dobbeltime / to pasienter ved hver bestilling)
Dersom du har symptomer på infeksjon, kan du bestille et hjemmebesøk med Hjemmelegene. Våre leger har fullt smittevernsutstyr, og vil kunne hjelpe deg med undersøkelse og eventuell test for corona-virus. Det er viktig at du angir om du kan ha COVID-19 ved bestilling. Vi henviser til FHIs veiledning til befolkningen for mer info om symptomer. Les mer her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/hvis_du_mistenker_at_du_er_syk_med_covid-19/?term=&h=1
For å kunne hindre videre smitte i befolkningen og sørge for god behandling der det er nødvendig, er det ønskelig å få testet så mange som mulig av de med mistenkt covid-19. FHI har laget en prioritert liste over hvem som bør testes. Les mer her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/helsepersonell/testkriterier/

Testing hos bedrift

Vi hjelper dere med corona test for ansatte på kontoret, og kan også reise hjem til de som har hjemmekontor.