Testing av ansatte

Hjemmelegene sørger for rask responstid (ned mot et par timer i Oslo-området) og sikker testing som ivaretar smittevern på arbeidsplassen. Eller hjemme hos hver ansatt (de ansatte kan bestille selv). I begge tilfeller tilbyr vi faktura som betalingsmåte.

Vi tester for pågående infeksjon med en slags q-tip i nese og munn. Testen brukes for å finne ut om man har en pågående coronainfeksjon, og analyseres på laboratorium (PCR) eller på stedet (hurtigtest). Prøvesvaret på PCR får man som regel på 1-2 virkedager i Oslo, og 2-4 virkedager ellers i landet. Prøvesvaret på hurtigtest får man av oss etter ca 15 minutter.

Hvor lang tid tar det å få svar på PCR-prøven i Oslo?

Vi vet at hver time teller, og frakter prøvene direkte til laboratoriet for hurtigst mulig svar. Svartiden er avhengig av når prøven blir tatt:

  • Kl 07-13 man-tors: Svar klart som regel dagen etter. Ved stor trafikk kan det ta ytterligere en dag.
  • Kl 14-24 man-tors: Svar klart tidligst kvelden dagen etter, men tar ofte ytterligere en dag.
  • Fredag: Svar klart som regel på lørdag. Ved stor trafikk kan det drøye til mandag.
  • Lør-søn: Svar kan forventes innen tirsdag kveld.

NB: I andre områder enn Oslo må det forventes 2-4 virkedager (man-lør) før svar er klart.

Hvor finner du prøvesvaret?

Prøvesvarene blir tilgjengelig raskest på furstpasient.no, og deretter på helsenorge.no. Alle med BankID kan logge inn og se sine svar. I de tilfeller svaret ikke er tilgjengelig her, vil Hjemmelegene følge opp.

Hvor lang tid tar det å få svar på hurtigtesten?

Testen blir analysert på stedet. Analysen tar 15 minutter, og svaret kan gis med det samme. Prøvesvarene vil i tillegg bli lagt inn på helsenorge.no i etterkant.

Slik fungerer det

1. Bestill testing

Ta kontakt med oss og gjør en avtale. Vi finner en løsning som passer.

2. Hjemmelegene tester

Hjemmelegene møter på arbeidsplass – eller besøker ansatte hjemme – og utfører testing. Vi sørger for smidig og effektig testing.

3. Prøvesvar og oppfølging

Prøvesvar vil foreligge ila 1-2 virkedager i  Oslo, noe lenger i andre områder. Positive svar vil følges opp av Hjemmelegene med tanke på smittesporing og videre grep i bedriften.

La oss ta vare på dine ansatte

Vi har utført mange tusen tester allerede, for privat og offentlig sektor. Ta kontakt, så setter vi raskt opp en løsning som passer deres behov.