Fysioterapi hjemme hos deg

Ledige timer!

Ledige timer!

background
HL_fysio_OYNO1604_highres

4,9/5,0 (Facebook)

Våre samarbeidspartnere

Logo til if...
Logo til Vertikal Helse

Få hjelp hjemme eller på jobb

For bedrift, vennligst ta kontakt her

Våre dyktige fysioterapeuter møter deg hjemme eller på kontoret, og setter av god tid. De er nøye utvalgt på bakgrunn av erfaring, kompetanse, og personlige egenskaper som gjør at du kan være trygg på å få beste behandling. Alle våre behandlere har norsk autorisasjon og minst tre års erfaring.

 • Trygg og effektiv hjelp hjemme/på kontoret
 • Kort ventetid
 • Fast pris 790,-

Vi tar med alt nødvendig utstyr og hjelper med rehabilitering, kjeve, nakke, skulderledd, rygg, nakke og nakkesvimmelhet, muskel, skjelett og nervesystem, trening, mobilisering, medisinsk massasje – og mye mer. Tilgjengelig i Stor-Oslo, Asker og Bærum.

HL_fysio_OYNO1570_highres

Møt våre behandlere

Alle våre behandlere har norsk autorisasjon og er nøye utvalgt på bakgrunn av kompetanse, erfaring og personlige egenskaper. Våre dyktige behandlere kan komme til deg og har ulike dekningsområder.

Mikkel Øian Otterstad (Hjemmefysioterapeuten)

Mikkel er en allsidig fysioterapeut med tidligere erfaring som toppidrettsutøver og personlig trener. Han har 4 års bachelorgrad i fysioterapi fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland, samt videreutdanning i ortopedisk medisin (OMI) og Sports Science & Physiotherapy. Mikkel har bred erfaring med gruppetrening for alle aldersgrupper, og god erfaring med idrettsrelaterte skader. Mikkel er tidligere toppidrettsutøver i bandy og brasiliansk Jiu-Jitsu. Han har norsk autorisasjon som fysioterapeut.

fysioterapi hjemme

Line Synnøve Larsen (Hjemmefysioterapeuten)

Line er en fysioterapeut med bred erfaring fra privat praksis, sykehus og rehabilitering i samarbeid med kommunehelsetjenesten. I tillegg til Bachelor i fysioterapi, har hun videreutdanning i Veiledning og Undervisning, samt Kunnskapsbasert praksis i helsetjenesten fra OsloMet. Line vektlegger en aktiv tilnærming til å bedre fysisk og psykisk form i hverdagen. Hun hjelper deg med å nå målene dine og er opptatt av mestring og livskvalitet. Hun har norsk autorisasjon som fysioterapeut.

IMG_3807

Julie Andrea Hansen (Hjemmefysioterapeuten)

Julie er en allsidig fysioterapeut med erfaring fra spesialisthelsetjenesten, der hun har jobbet med nevrologisk og ortopedisk rehabilitering. Hun jobber også spesielt rettet mot nakke- og ryggproblematikk og kombinerer aktive øvelser med behandling på benk. Julie har god erfaring med pasienter i alle aldre, også barn.

image0 (8)

Katarina Finckenhagen (Hjemmefysioterapeuten)

Katarina har flere års erfaring som allmenfysioterapeut, hvor hun har jobbet med kroniske og akutte muskel- og skjelettrelaterte plager, samt spesielt rettet mot skulder- og senerelaterte lidelser. Hun kan tilby behandling med nåler, og er sertifisert Aktiv A behandler (Aktiv med Artrose). Katarina har norsk autorisasjon som fysioterapeut.

fysioterapi hjemme

Slik fungerer det

Bli kjent på første hjemmebesøk

Du får besøk hjemme av en kvalifisert fysioterapeut med norsk autorisasjon som kartlegger sykdomshistorien din nøye med fokus på symptomer og funksjonsnivå.

Undersøkelse og vurdering

Fysioterapeuten gjennomfører en grundig fysikalsk undersøkelse og funksjonsvurdering. Våre fysioterapeuter kan alltid konferere med legene våre – gjennom vårt tverrfaglige team sikrer vi at du får riktig type hjelp.

Behandling og oppfølging videre

Ut ifra dine behov vil du og behandleren sammen lage en plan for videre behandling og/eller opptrening, og sette mål for å utvikle, beholde eller gjenvinne funksjonsevnen. Fysioterapeuten har med seg nødvendig utstyr for konsultasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på hva vi kan hjelpe med? Se våre vanligste spørsmål her, og ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Ja, vi tar alltid med behandlingsbenk, i tillegg til annet nødvendig utstyr for å hjelpe den enkelte pasient.
Vi har et strengt hygieneregime for å minimere risiko for smitte både for pasient og vårt helsepersonell. Vi vasker og spriter utstyret som brukes.
Fysioterapeuten din vil kunne hjelpe deg med en lang rekke ulike problemstillinger som for eksempel
 • Behandling av smerter i muskel og ledd
 • Behandling av senebetennelser
 • Styrke og balansetrening
 • Øke din fysiske kapasitet
 • Opptrening etter skader
 • Opptrening pga slitasje i ledd
 • Lungefysioterapi
 • Opptrening etter Covid-19
 • Opptrening etter kreft
 • Nevrologisk rehabilitering
 • Ortopedisk rehabilitering
 • Trening og forebygging i forbindelse med svangerskap
 • Behandling av krystallsyke
 • Nålebehandling (tørrnåler)
 • Opptrening av nevrologiske skader og sykdommer (hjerneslag, multippel sklerose, parkinson, cerebral parese, polynevropati osv.), hofte- og kneprotese, samt skulderoperasjon
 • Ergonomisk tilrettelegging på kontor/hjemmekontor
 • Frisklivsmestring
Alle fysioterapeutene har minst tre års erfaring, og er godt vant med problemstillinger knyttet til hele kroppen:
 •  nakke og skulder
 • rygg og bekken
 • hofte og knær
 • albue
 • hender og føtter
 • svimmelhet (krystallsyke)
 • nevrologiske lidelser (prolaps, isjas)
 • hodepine
  Les mer om fysiotjenesten vår her
Fysioterapeutene kan hjelpe med mye hjemme, men per dags dato tilbyr vi ikke UL- undersøkelse, trykkbølgebehandling, strømbehandling, såletilpassing, kompleks smerteproblemattikk (psykomotorisk fysioterapi) og lymfedrenasje.
Ved mistanke om akutt eller alvorlig sykdom skal du alltid oppsøke lege først. Ved behov eller ønske fra pasienten vil fysioterapeuten sørge for at blir din lege blir orientert og oppdatert. Fysioterapeutene konfererer også ut fra behov med legene i Hjemmelegene slik at du får den hjelpen du trenger.
Du planlegger behandlingsforløp og avtaler neste time i samråd med din fysioterapeut. Du bestiller og betaler for timene via hjemmelegene.no. Dersom du har fysioterapeuten på hjemmebesøk og du ønsker å bestille en eller flere timer fremover i tid som en del av ditt behandlingsløp, kan fysioterapeuten hjelpe deg med dette. Vi sender faktura for oppfølgingstimer, hvor fysioterapeuten hjelpe deg med bestillingen/bestillingene. Husk at du alltid har mulighet til å bestille ny time med samme behandler igjen, og du har full oversikt på "min side".
Fysioterapeuten kommer hjem til deg, eller til annen ønsket lokasjon som for eksempel din arbeidsplass. Det er viktig at du har et egnet sted med plass og uten innsyn for en god konsultasjon.
Nei. Du trenger ikke henvisning fra lege for å få hjelp av fysioterapeutene våre.
Fysioterapeuten setter av ca 30 minutter til hver konsultasjon. Den første konsultasjonen vil oftest ta litt lenger tid. Dersom du har ønske om en lenger konsultasjon kan du gjerne bestille to timer etter hverandre eller ta kontakt med oss i forkant.
Hjemmelegene er en privat helsetjeneste, og i likhet med andre private aktører mottar vi derfor ikke offentlig støtte. Derfor går det heller ikke på frikort. Vi har ingen venteliste, og hos oss du kan få time innen kort tid uten henvisning.