Rask diagnostisering av kjønnssykdom

På klinikken vil sykepleiere kartlegge om du kun har behov for en rask test for klamydia, eller de vil sette deg i kontakt med lege dersom du har symptomer på andre kjønnssykdommer eller er i risikogruppen (menn som har sex med menn, sprøytenarkomane, prostitusjon eller har hatt ubeskyttet samleie utenfor Skandinavia).

Du kan ta testen på klinikken, eller få med deg utstyret hjem for å ta de nødvendige testene hjemme og deretter sende med posten til analysering.

Klamydia er Norges vanligste seksuelt overførbare sykdom. Det er forårsaket av en bakterie og spres blant annet gjennom samleie og oralsex. Sykdommen gir ikke alltid symptomer. Ubehandlet kan det eksempelvis føre til infertilitet, og derfor er det viktig å ta en test så snart du mistenker at du er smittet. Vi hjelper deg med diagnose og eventuell behandling!

  • Fast pris på klinikk 390
  • Timebestilling eller drop-in
  • Tilbys på klinikken i Brobekkveien 52
adults-barefoot-bed-1246960

Ofte stilte spørsmål

Dersom du ønsker å bestille en time, kan du enten bestille time via denne nettsiden og velge et tidspunkt som passer for deg, du kan trykke på tjenesten du ønsker og bestille derfra, eller så kan du benytte drop-in når du er utenfor klinikken. Betalingen gjennomføres med kort på klinikken. På klinikken i Ullevålsveien og på klinikken på Meny Vollebekk tilbyr vi alle tjenester: både Covid-19 testing m/reiseattest, enklere helsetjenester (sårstell, stingfjerning, øreskyll osv.) og vaksiner (flåttvaksine, HPV-vaksine osv.).
Klinikken på Vollebekk har følgende åpningstider:
  • Mandag - fredag kl. 10-17
  • Lørdag kl. 10-17
Klinikken i Ullevålsveien har følgende åpningstider: 
  • Mandag- fredag kl. 10-17
  • Lørdag kl. 10-16
Siste åpningsdag på klinikk Ullevålsveien er 15 desember. 
Betaling gjøres med bankkort på klinikken. Her kan du også be om kvittering sendt til din e-post dersom du ønsker det.