En enklere og nærere legetjeneste

Vårt mål er å skape enklere og nærere møter mellom lege og pasient. Derfor bygger vi en ny tjeneste for hjemmebesøk. Gjennom bruk av ny teknologi kobler vi pasienter med leger i samme område. Slik kan du som pasient få hjelp innen hjemmets trygge rammer, på dag- eller kveldstid, hverdag eller helg. Våre leger har verdens beste "legekontor på hjul" slik at de kan styre sin hverdag effektivt og tilby en fullgod legetjeneste av svært høy kvalitet, i hjemmet. Mindre administrasjon for legen og mer tid til pasienten.

Et tverrfaglig team med et felles mål

Hjemmebesøk var tidligere en sentral del av legeyrket. Vi ønsker å ta de gode og nære pasientbesøkene tilbake ved å bygge en bedre tjeneste for både pasient og lege. Ved hjelp av tilgjengelig teknologi kobler vi leger som har ledig tid, med pasienter som har et behandlingsbehov. Det gjør det mulig for legene å gi gode behandlinger i hjemmets kjente omgivelser til en fastpris. Vi er selv leger, teknologer, designere og økonomer, med bred erfaring fra helsevesen, næringsliv og andre gründerselskaper.

Enklere for både pasient og lege

Hjemmelegene gjennomfører grundige intervjuer for å velge og kvalitetssikre de legene som ønsker å bli hjemmeleger. Nåløyet er trangt, og vi setter krav til minst 3 års klinisk erfaring, samt sterke personlige egenskaper som er viktig i møtet med pasient. Legene styrer selv sin tilgjengelighet i henhold til deres eget ønske og hvilke områder de ønsker å dekke. Når en pasient ønsker et hjemmebesøk, kan han eller hun sjekke hvilke legetimer som er tilgjengelige på den aktuelle adressen. Alt av administrasjon ivaretas av Hjemmelegene og sikrer at legen kan fokusere på det viktigste, nemlig pasienten. Fordi dyktige leger og trygge rammer gir gode møter mellom lege og pasient. En hjemmelege, er en god lege.

Pressekontakt

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med oss? Ta kontakt med daglig leder Nicolai Skarsgård på nicolai@hjemmelegene.no. Under kan du laste ned ulike pressebilder og logoen vår. Vi snakkes!

  • Logoer
  • Pressebilder
Last ned filer