En enklere og nærere legetjeneste

Vårt mål er å skape enklere og nærere møter mellom lege og pasient. Derfor bygger vi en ny tjeneste for hjemmebesøk. Mindre administrasjon for legen og mer tid til pasienten.

Et tverrfaglig team med et felles mål

Hjemmebesøk var tidligere en sentral del av legeyrket. Vi ønsker å ta de gode og nære pasientbesøkene tilbake ved å bygge en bedre tjeneste for både pasient og lege. Ved hjelp av tilgjengelig teknologi kobler vi leger som har ledig tid, med pasienter som har et behandlingsbehov. Det gjør det mulig for legene å gi gode behandlinger i hjemmets kjente omgivelser til en fastpris. Vi er selv leger, teknologer, designere og økonomer, med bred erfaring fra helsevesen, næringsliv og andre gründerselskaper.

Enklere for både pasient og lege

Hjemmelegene ansetter ikke egne leger, men gjennomfører grundige intervjuer for å kvalitetssikre de legene som ønsker å bli hjemmeleger. Legene styrer selv sin tilgjengelighet i henhold til deres eget ønske og hvilke områder de ønsker å dekke. Når en pasient ønsker et hjemmebesøk, kan han eller hun sjekke hvilke legetimer som er tilgjengelige på den aktuelle adressen. Alt av administrasjon ivaretas av Hjemmelegene og sikrer at legen kan fokusere på det viktigste, nemlig pasienten. Fordi trygge rammer gir gode behandlinger.

Pressekontakt

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med oss? Ta kontakt med daglig leder Nicolai Skarsgård på nicolai@hjemmelegene.no. Under kan du laste ned ulike pressebilder og logoen vår. Vi snakkes!

  • Logoer
  • Pressebilder
Last ned filer