Resept på timen

Start en sikker chat med en av de erfarne Hjemmelegene når som helst på døgnet, og få svar på timen mellom 9-21. Våre erfarne leger hjelper deg med råd om prevensjon, og resept når det trengs. Vi kan fornye og starte opp p-piller, minipiller, p-ring og p-plaster.

Slik fungerer det

NB! Legen vil gjøre en grundig vurdering for å veilede deg i valget av prevensjon. Enkelte midler kan kreve at du får målt blodtrykket ditt før oppstart.

Skriv til legen

Beskriv ditt ønske om prevensjon til legen. Identifiser deg med Bank-ID og legg inn betalingsinformasjon for å bekrefte bestillingen. Du trenger ikke laste ned app.

Snakk med legen

Legen bruker en kryptert, sikker chat for å snakke med deg. Legen svarer innen 1 time mellom 9-21, og du vil få sms ved hvert nytt svar. Du svarer så raskt eller langsomt du vil, og kan få god veiledning og oppfølging i valg av prevensjon.

Få råd og resept

Vi hjelper deg med valg av prevensjon og resept. Resepten henter du på valgfritt apotek. Medisinsk informasjon dokumenteres i godkjent journalsystem og kan sendes til din fastlege om ønskelig.

Hold fortet!

Tiden for å dra til legen er over. Våre leger hjelper deg på mobilen, eller kommer hjem til deg når det trengs. Fordi det er bedre. Med sikker chat kan du ta deg god tid, og svare når du vil, uten å stresse.


Vi hjelper deg med...

Legen vil snakke med deg via kryptert chat, for å hjelpe deg å velge riktig prevensjonsmiddel. Dersom du ønsker p-piller, minipiller, p-plaster eller p-ring, vil legen kunne skrive en digital resept på dette, som du henter på valgfritt apotek. Dersom du ønsker spiral, p-stav eller p-sprøyte, må du i stedet oppsøke en klinikk som kan hjelpe deg med å sette dette inn.
Det finnes en rekke alternativer å velge mellom, og din lege vil hjelpe deg å velge dersom du ikke er kjent med noen av disse fra før. Vi utskriver alle de vanlige preparatene som i dagligtale kalles p-piller og minipiller m.m. Det er litt individuelt hvilken type preparat man ønsker, så derfor kan du chatte med vår lege for å være helt sikker på å velge riktig.
Dersom du ønsker å starte opp med p-piller, p-ring eller p-plaster, må legen vite blodtrykket ditt. Dette kan du undersøke med en hjemmemåler, eller få målt på nærmeste apotek eller helsestasjon. Dersom du allerede har startet behandling med prevansjon, og bare ønsker å fornye resept trenger legen å vite at blodtrykket ditt har vært kontrollert tidligere, og vil spørre deg om dette. Det finnes også alternativer som man kan ta uten å sjekke blodtrykk først, for eksempel mini-piller eller gestagen-piller. Hvis du er i tvil så kan du bare spørre legen vår på sikker chat, som gjerne veileder deg i ditt valg.
Du kan starte konsultasjon hos oss når som helst på døgnet og mellom kl 9 - 21 vil våre leger svare deg innen 1 time. Legen bruker sikker chat for å veilede deg, og sikre at du får riktig prevansjon. Du får SMS ved hvert nytt svar, slik at du kan gjøre andre ting i mellomtiden. Raskt, trygt, og enkelt! Dersom legen skriver ut medisin til deg, vil du få en digital resept. Du kan hente ut resepten på valgfritt apotek, og tilmed på nettapotek.  
Ja, dersom du har tatt et prevansjonsmiddel tidligere vil du kunne fornye resepten kjapt hos våre leger. Det kan være legen stiller deg noen spørsmål for å sikre at du bruker riktig prevansjon og ikke har bivirkninger.
Disse prevensjonsmidlene settes av helsepersonell, og kan dessverre ikke utskrives ved digital konsultasjon. Dersom du ønsker slik prevensjon, bør du oppsøke et legekontor.
Ved en digital konsultasjon ber vi deg om å begrense deg til én problemstilling. Dersom du tar opp flere ting, kan legen bli nødt til å sortere ut en ting å fokusere på for konsultasjonen. Har du flere problemstillinger som er komplekse eller tidkrevende anbefaler vi at du bestiller et hjemmebesøk.

I tvil om vi kan hjelpe deg?

Skriv eller ring til oss på kundesupport, eller bare start konsultasjon med legen. Dersom du skulle trenge et hjemmebesøk trekker vi dette fra i prisen. Opp til deg.

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av våre Hjemmeleger™ er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, er svært erfarne og jobber til daglig på sykehus, fastlegekontor og legevakt landet rundt. Du og dine vil bli godt ivaretatt!

Pedro Lozada

Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid, og er lege i spesialisering innen psykiatri ved Oslo Universitetssykehus.

 

Helen Melberg

Helen har lang erfaring fra sykehus, legekontor, idrettsmedisin, bedriftshelse, og som sensor ved UiOs Medisinske Fakultet.

Jahan Saleem

Jahan jobber som allmennlege og legevaktslege, og har tidligere lang erfaring som fastlege og kommuneoverlege.

Lisa Stenman

Lisa jobber til daglig som kirurg ved Sykehuset i Østfold. Hun er godt vant med pasienter i alle aldre og har bred erfaring fra legevaktsarbeid.

Nicolai Klem

Nicolai er utdannet lege og kiropraktiker og har bred erfaring fra allmennmedisin og legevaktsarbeid gjennom flere år.

Jon Riise

Jon jobber til daglig som kreftlege ved Oslo Universitetssykehus, og har lang erfaring fra legevaktsarbeid ved siden av.

Madiha Farrukh

Madiha har bred erfaring fra både sykehus og allmennmedisinen, og er godt vant med pasienter i alle aldre.

Chris Lütken

Chris er en dyktig allmennlege med mange års erfaring fra legevakt, og har også jobbet som barnelege og fastlegevikar.

Ikke bare ta oss på ordet

Hjemmelegene har tusenvis av fornøyde pasienter allerede