Reisevaksine på nett

Snakk med en av de erfarne Hjemmelegene på sikker chat, og få grundige råd og resepter for reisevaksiner ut fra ditt reisemål. Tjenesten er åpen hele døgnet. Vaksinen(e) settes av kvalifisert personell hos Apotek 1.

Ta vaksinen hjemme i stua, eller på apotek

Slik fungerer det

NB. Kun barn over 12 år kan ta vaksiner hos Apotek 1.

Legen er på vei hjem

Bestill vaksine

Beskriv reisemål og tidligere vaksiner til legen. Identifiser deg med Bank-ID og legg inn betalingsinformasjon for å bekrefte bestillingen. Du trenger ikke laste ned en app.

Chat med lege, få reisevaksine

Få råd og resept

Legen bruker en kryptert, sikker chat for å gi deg råd om vaksinene du trenger. Legen svarer innen 1 time mellom 9-21, og du vil få sms ved hvert nytt svar. Du svarer så raskt eller langsomt du vil.

 

2

Sett vaksine på apotek

Ta vaksinen(e) hos et av 430 vaksineapotek vi samarbeider med. Vaksine settes av kvalifisert helsepersonell, på drop-in eller booking. Hos Apotek 1 betaler du for selve vaksinen(e), og kr 170 per vaksine som settes.

Reisevaksiner, på nettet

Tiden for å dra til legen er over. Våre leger hjelper deg på mobilen, eller kommer hjem til deg når det trengs. Fordi det er bedre. Med sikker chat kan du ta deg god tid, og svare når du vil, uten å stresse. Vaksinene setter du enkelt på Apotek1.

Bestill reisevaksine på nett

Hvilke vaksiner, og andre vanlige spørsmål her

Legen vil gjøre en grundig vurdering for å hjelpe deg med hvilke vaksiner du trenger, enten du skal på reise eller ikke. Vi kan hjelpe med de aller fleste vaksiner:
 • Influensa
 • Pneumokokksykdom
 • Humant papillomavirus (HPV)
 • Difteri, tetanus, kikhoste, polio
 • MMR (mesling, kusma og røde hunder)
 • Hepatitt A og hepatitt B
 • Skogflåttencefalitt (TBE)
 • Rabies
 • Tyfus / tyfiodfeber
 • Stivkrampe (tetanus)
 • Meningokokksykdom og smittsom hjernehinnebetennelse (type A+C+W+Y)
 • Japansk encefalitt
Vaksinene settes på et av de 150 vaksineapotekene vi samarbeider med. Se her for å finne ditt nærmeste vaksineapotek: https://www.apotek1.no/vaksine/vaksineapotek
Ja. Dine vaksiner vil journalføres i det nasjonale vaksineregisteret, SYSVAK, av den som setter vaksinen.
Hjemmelegene hjelper deg med råd og veiledning, og gir deg resept på vaksinene du trenger for kr. 350 (per voksen person, barn under 18 år er inkludert). Når du drar til Apotek1 må du betale for selve vaksinene, akkurat som at du henter en annen medisin du har fått resept på. Dersom du ønsker at Apotek1s kvalifiserte personell skal sette vaksinen, koster det 165kr per vaksine som settes. Merk at totalprisen hos Apotek1 vil kunne variere, ut fra hvor mange vaksiner du ønsker og hvilke typer. Vi mener uansett at tjenesten er billigere enn å dra til reisevaksinasjonssenter, og ikke minst mye enklere.
Legen bruker hovedsakelig chat/tekst for å snakke med deg. Det gjør at legen kan jobbe mer effektivt, og muliggjør at du kan ha en løpende konsultasjon uansett hvor du befinner deg. Kanskje tør du også å ta opp ting som er pinlig ansikt til ansikt. I noen tilfeller vil legen anbefale bruk av telefon eller video, eller be om et bilde. Bruk av både tekst, lyd, bilde og video gjør deg og legen i stand til å kommunisere naturlig ut fra problemstillingen. Hver gang legen svarer deg, vil du motta en SMS. Det gjør at du i mellomtiden kan gjøre andre ting. Effektivt for legen, og behagelig for deg.
Ved en digital konsultasjon ber vi deg om å begrense deg til én problemstilling. Dersom du tar opp flere ting, kan legen bli nødt til å sortere ut en ting å fokusere på for konsultasjonen. Har du flere problemstillinger som er komplekse eller tidkrevende anbefaler vi at du bestiller et hjemmebesøk.

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av våre Hjemmeleger™ er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, er svært erfarne og jobber til daglig på sykehus, fastlegekontor og legevakt landet rundt. Du og dine vil bli godt ivaretatt!

Trude Salte

Trude Salte

Trude jobber til daglig som legevaktslege. Hun har bred erfaring innen flere arenaer innen helse – de siste årene som allmennlege, legevaktslege og kommuneoverlege. Trude er godt vant med pasienter i alle aldre.

Andrine Forsén Bisbo

Andrine Forsén Bisbo

Andrine er utdannet lege i Danmark og har lang erfaring både som fastlege og med akuttmedisin og nevrologi.

Pedro Lozada

Pedro Lozada

Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid, og er lege i spesialisering innen psykiatri ved Oslo Universitetssykehus.

 

Helen Melberg

Helen Melberg

Helen har lang erfaring fra sykehus, legekontor, idrettsmedisin, bedriftshelse, og som sensor ved UiOs Medisinske Fakultet.

Jahan Saleem

Jahan Saleem

Jahan jobber som allmennlege og legevaktslege, og har tidligere lang erfaring som fastlege og kommuneoverlege.

Lege klar for besøk hjemme

Lisa Stenman

Lisa jobber til daglig som kirurg ved Sykehuset i Østfold. Hun er godt vant med pasienter i alle aldre og har bred erfaring fra legevaktsarbeid.

Lege klar for hjemmebesøk

Nicolai Klem

Nicolai er utdannet lege og kiropraktiker og har bred erfaring fra allmennmedisin og legevaktsarbeid gjennom flere år.

Hjemmelege Madiha i nærbilde med et smil om munnen og armene i kors

Madiha Farrukh

Madiha har bred erfaring fra både sykehus og allmennmedisinen, og er godt vant med pasienter i alle aldre.
Lege Chris Lütken er en av hjemmelegene. Legen står utendørs og smiler bredt

Chris Lütken

Chris er en dyktig allmennlege med mange års erfaring fra legevakt, og har også jobbet som barnelege og fastlegevikar.

Ikke bare ta oss på ordet

Hjemmelegene har tusenvis av fornøyde pasienter allerede