Sykepleier hjem til deg

background
Lege med legekoffert står med ryggen til kamera og ringer på hjemme hos en familie / hos pasienten som venter på legen

4,9/5,0 (Facebook)

Våre samarbeidspartnere

Logo til if...
Logo til Vertikal Helse

Få hjelp av sykepleier hjemme

Ikke alle medisinske problemstillinger må nødvendigvis håndteres av en lege. Våre dyktige, engasjerte sykepleiere hjelper deg gjerne.

  • Trygg og god hjelp hjemme
  • Kort ventetid
  • Fast pris 790,-

Sykepleiere kan hjelpe med en rekke ulike problemstillinger, blant annet måle blodtrykk, fjerne sting, sette sprøyter og mye mer.

For blodprøvetaking, bestiller du time ved å trykke her

Tilgjengelig i Stor-Oslo, Asker og Bærum.

MAN07484

Slik fungerer det

Bestill time

Søk opp din adresse og velg en ledig time fra listen.

Du blir ringt

Sykepleieren ringer i forkant av besøket, fra skjult nummer.

Du får besøk

Sykepleieren har med nødvendig medisinsk utstyr og har mulighet for å ta prøver.

Legen er alltid i bakhånd og veien til legehjelp er kort!

Våre sykepleiere har tett dialog og samarbeide med legene våre, som kan kontaktes ved behov.

Sykepleieren hjelper deg med...

Svært mye kan behandles av en sykepleier.

Under kan du lese mer om hvordan vi hjelper med de vanligste problemstillingene.

 

For blodprøvetaking, bestiller du time ved å trykke her

Vanlige spørsmål

Våre sykepleiere kan hjelpe deg med en rekke ulike behov og plager. De kan blant annet hjelpe med sårskift, fjerne sting, skylle ører og ta forskjellige målinger og infeksjons-prøver. Etter et legebesøk kan legen også be sykepleieren om å gjøre et oppfølgings-besøk, for å sikre at du har effekt av igangsatt behandling. For prøvetaking (blodprøve) bestiller du time via denne siden. NB: Vi har sykepleiere som også holder til på to klinikker sentralt i Oslo. Les mer her. Ta kontakt med kundesupport hvis du er i tvil om du trenger lege eller sykepleier eller hva slags tjeneste du skal velge, vi hjelper deg gjerne!
Hvis du har flere uspesifikke symptomer som ikke har en opplagt sammenheng, vil det beste for deg være å bestille en legetime. Det gjelder også hvis du har høy feber eller dårlig allmenntilstand. Sykepleiere kan ikke skrive ut medisin. I bestemte situasjoner kan sykepleier sørge for at nødvendig behandling blir oppstartet, gjennom samarbeid med en av legene våre. Ta kontakt med kundesupport hvis du er i tvil om du trenger lege eller sykepleier, vi hjelper deg gjerne!
Du bestiller en sykepleier enkelt via vår hjemmeside ved å skrive din adresse/postnummer og deretter velge time. Deretter vil du angi hvorfor du ønsker en sykepleier, samt kontaktinformasjon, og gjennomføre betaling. Du vil få oppgitt fullt navn på sykepleieren når timen er bestilt, og sykepleieren vil kontakte deg på telefon i forkant av hjemmebesøket. Vennligst ha telefonen i nærheten og besvar gjerne anrop også fra ukjent eller anonymt nummer. NB: Våre sykepleiere holder også til på to klinikker sentralt i Oslo. Les mer her.
Ja, det kan du. Etter at det første besøket er utført vil du få en e-post med en hilsen fra sykepleieren som var hos deg. I denne e-posten finner du en link du kan trykke på for å få opp timene som den samme sykepleieren har lagt ut. Bestiller du en av disse timene vil du få akkurat den samme sykepleieren på besøk igjen. Dersom du har sykepleieren på et hjemmebesøk og du ønsker å bestille en eller flere timer fremover i tid som en del av ditt behandlingsløp, kan sykepleieren hjelpe deg med dette. Vi sender faktura for oppfølgingstimer, hvor sykepleieren hjelpe deg med bestillingen/bestillingene.
Sykepleierne hos Hjemmelegene har ca 25 minutter til konsultasjonen på et hjemmebesøk. Tiden vil normalt kun rekke til én problemstilling, så pasienten får et godt svar på dette. Dersom du har flere problemstillinger, kan det være sykepleieren må begrense konsultasjonen, eller be deg bestille en ny time. Sykepleieren har som regel andre pasienter, og må derfor reise videre etter 25 minutter for å rekke sin neste pasient. NB: Våre sykepleiere holder også til på to klinikker sentralt i Oslo. Les mer her.

Håndplukkede sykepleiere

Alle våre sykepleiere har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret og lang erfaring fra forskjellige områder av helsevesenet.

De er nøye utvalgt blant mange søkere, på bakgrunn av kompetanse og personlige egenskaper.

Hjemmelegene-teamet

Cecilie G. Berntsen

Cecilie har mange års erfaring som sykepleier.
Hun har lang erfaring blant annet fra medisinsk avdeling på sykehus, sykehjem, kommunal akutt døgnenhet og legevakt. Hun har bred erfaring innenfor både akuttmedisin, somatiske og psykiske lidelser. Cecilie er trygg i møte med pasienter i alle aldre.

Cecilie_OYNO3504_highres

Ane Lauritzen

Ane er en sykepleier med lang erfaring fra både sykehus, sykehjem og hjemmetjeneste. Hun kommer fra Danmarks blåsende sør-vestkyst, og ble utdannet sykepleier der.
Ane flyttet til Oslo sommeren 2019 og trives godt i de norske fjellene. Hun gleder seg til å hilse på deg!

Ane_splsiden

Sofie Fosseli

Sofie er en sykepleier fra Sørlandet. Hun har mye erfaring med barn og ungdom med både somatisk og psykisk sykdom, samt samarbeid med pårørende. Hun har jobbet med både barn og voksne på sykehus, i hjemmesykepleien, i barnebolig og vært leder for et ungdomsråd på sykehuset. Sofie er en trygg sykepleier som gjerne slår av en prat!

Hjemmelegene_klinikk2