Sykepleier hjem til deg

Obs! Hvis du er i karantene eller har symptomer som kan være COVID-19 ber vi deg avklare dette før bestilling av time.

Obs! Hvis du er i karantene eller har symptomer som kan være COVID-19 ber vi deg avklare dette før bestilling av time.

background

4,9/5,0 (Facebook)

Våre samarbeidspartnere


Få hjelp av sykepleier hjemme

Ikke alle medisinske problemstillinger må nødvendigvis håndteres av en lege. Våre dyktige, engasjerte sykepleiere hjelper deg gjerne.

  • Trygg og god hjelp hjemme
  • Kort ventetid
  • Fast pris 790,-

Sykepleiere kan hjelpe med en rekke ulike problemstillinger, blant annet blodprøver, andre prøver, måle blodtrykk, fjerne sting, sette sprøyter og mye mer. For prøvetaking (eks blodprøve, urinprøve etc) må du ha kontakt med lege i forkant. 

Tilgjengelig i Stor-Oslo, Asker og Bærum.


Slik fungerer det

Bestill time

Søk opp ditt postnummer og velg en ledig time fra listen.

Du blir ringt

Sykepleieren ringer i forkant av besøket, fra skjult nummer.

Du får besøk

Sykepleieren har med nødvendig medisinsk utstyr og har mulighet for å ta prøver.

Legen er alltid i bakhånd og veien til legehjelp er kort!

Våre sykepleiere har tett dialog og samarbeide med legene våre, som kan kontaktes ved behov.

Sykepleieren hjelper deg med...

Svært mye kan behandles av en sykepleier.

Under kan du lese mer om hvordan vi hjelper med de vanligste problemstillingene.

 

For prøvetaking (eks blodprøve, urinprøve etc) må du ha kontakt med lege i forkant. 

Vanlige spørsmål

Våre sykepleiere kan hjelpe deg med en rekke ulike behov og plager. De kan blant annet ta blodprøver, hjelpe med sårskift, fjerne sting, skylle ører og ta forskjellige målinger og infeksjons-prøver. Etter et legebesøk kan legen også be sykepleieren om å gjøre et oppfølgings-besøk, for å sikre at du har effekt av igangsatt behandling. For prøvetaking (eks blodprøve) må du ha kontakt med lege i forkant. Ta kontakt med kundesupport hvis du er i tvil om du trenger lege eller sykepleier, vi hjelper deg gjerne!
Hvis du har flere uspesifikke symptomer som ikke har en opplagt sammenheng, vil det beste for deg være å bestille en legetime. Det gjelder også hvis du har høy feber eller dårlig allmenntilstand. Sykepleiere kan ikke skrive ut medisin. I bestemte situasjoner kan sykepleier sørge for at nødvendig behandling blir oppstartet, gjennom samarbeid med en av legene våre. Ta kontakt med kundesupport hvis du er i tvil om du trenger lege eller sykepleier, vi hjelper deg gjerne!
Du bestiller en sykepleier enkelt via vår hjemmeside ved å søke på postnummer og deretter velge time. Deretter vil du angi hvorfor du ønsker en sykepleier, samt kontaktinformasjon, og gjennomføre betaling. Du vil få oppgitt fullt navn på sykepleieren når timen er bestilt, og sykepleieren vil kontakte deg på telefon i forkant av hjemmebesøket. Vennligst ha telefonen i nærheten og besvar gjerne anrop også fra ukjent eller anonymt nummer.
Ja, det kan du. Etter at det første besøket er utført vil du få en e-post med en hilsen fra sykepleieren som var hos deg. I denne e-posten finner du en link du kan trykke på for å få opp timene som den samme sykepleieren har lagt ut. Bestiller du en av disse timene vil du få akkurat den samme sykepleieren på besøk igjen.
Sykepleierne hos Hjemmelegene har ca 25 minutter til konsultasjonen på et hjemmebesøk. Tiden vil normalt kun rekke til én problemstilling, så pasienten får et godt svar på dette. Dersom du har flere problemstillinger, kan det være sykepleieren må begrense konsultasjonen, eller be deg bestille en ny time. Sykepleieren har som regel andre pasienter, og må derfor reise videre etter 25 minutter for å rekke sin neste pasient.

Håndplukkede sykepleiere

 

Alle våre sykepleiere har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret og lang erfaring fra forskjellige områder av helsevesenet.

De er nøye utvalgt blandt mange søkere, på bakgrunn av kompetanse og personlige egenskaper.

Cecilie G. Berntsen

Cecilie har mange års erfaring som sykepleier.
Hun har lang erfaring blant annet fra medisinsk avdeling på sykehus, sykehjem, kommunal akutt døgnenhet og legevakt.
Hun har bred erfaring innenfor både akuttmedisin, somatiske og psykiske lidelser. Cecilie er trygg i møte med pasienter i alle aldre.

Ane Lauritzen

Ane er en sykepleier med lang erfaring fra både sykehus, sykehjem og hjemmetjeneste. Hun kommer fra Danmarks blåsende sør-vestkyst, og ble utdannet sykepleier der.
Ane flyttet til Oslo sommeren 2019 og trives godt i de norske fjellene. Hun gleder seg til å hilse på deg!