Slipp reisevei til laboratoriet

Sykepleierne har med seg nødvendig utstyr og sørger for at blodprøvetaking blir en behagelig opplevelse for deg – i ditt eget hjem. 

Våre sykepleiere tar kontakt med deg på telefonen i forkant av hjemmebesøket for å innhente nødvendig informasjon i forbindelse med prøvetakingen. Sykepleierne konfererer alltid med lege ved behov. 

Ta kontakt med kundesupport ved spørsmål – vi hjelper deg gjerne! 

Vi holder til i Stor-Oslo. Befinner du deg utenfor dette området, ta kontakt med oss så kanskje vi kan hjelpe deg likevel. 

Hjemmelegene-20

Ofte stilte spørsmål

Ta kontakt med kundesupport ved spørsmål – vi hjelper deg gjerne!

Blodprøvekonsultasjon hos Hjemmelegene begynner med en telefonsamtale i forkant av konsultasjonen. Her innhenter vårt helsepersonell relevant informasjon i forbindelse med prøvetakingen. Videre får du besøk av sykepleier som tar prøven og leverer den til analyse. Når prøvesvarene foreligger, tilsees og følges disse opp av en lege. Dersom du allerede har en blodprøverekvisisjon videresendes prøvesvarene til legen som har rekvirert prøvene. 
Du bestiller en blodprøvekonsultasjon enkelt via denne siden. Oppgi gjerne hva slags blodprøver du har behov for, dersom du vet det. Sykepleieren vil kontakte deg på telefon i forkant av hjemmebesøket. NB: Vi kontakter deg fra skjult nummer. 
En fullverdig blodprøvekonsultasjon har en fast pris på 1290 ,-. Sykepleier og lege vil sørge for at du får tatt riktige blodprøver og og legen som har rekvirert blodprøvene følger opp blodprøvesvarene i etterkant.
Svar foreligger innen en uke.